Kursstarter

Dessa kurser kommer att hållas i samarbete med Sandens Hundskola i Torslanda och Hallå Hund i Hyssna. 

Även när det gäller valpkurser och vardagslydnad så hänvisar jag till Sandens Hundskola för ett fullständigt kursutbud. För anmälan och information kontakta Ninna Lindman på: 0708-626558 eller besök hennes hemsida på www.sandenshundskola.se.

Under 2018 har jag även startat ett samarbete med Kungliga hundar, i deras inomhushall, och håller en del kurser i deras regi. Se deras hemsida www.kungligahundar.se för ytterligare information.

Vissa ändringar gällande dagar och tider kan komma att göras.

KURSER I BUR/TORSLANDA VÅREN 2018

Valpkurs mot tävling

För dig som redan har hunderfarenhet och vill ha lite extra på din valpkurs. Den här kursen är anpassad för dig som vill tävla i lydnad, bruks, rally eller kanske lydnad med din hund. Vi leker in grunder till olika moment och jobbar med saker som kan underlätta din träning i framtiden för att få bättre resultat i momenten. Du bör ha hunderfarenhet sedan tidigare eller redan gått en "vanlig" valpkurs men vill komma vidare.
För valpar/unghundar från 4 månader men lämpar sig även för unga hundar upp till ca 1,5 år beroende på vad man gjort tidigare.

Tid: Praktik Ons 29/8, mån 3/9, 17/9, 24/9, 8/10 kl 17.45-19
Plats: Bur, Torslanda
Antal platser: 6
Pris: 1200 kr
För anmälan: info@karinshundservice.se

Tävlingsgrupp kväll 1 (Torslanda)

En kurs där vi tränar en hund i taget i moment som ingår i bruks och lydnad. Tanken är att man själv väljer vilket moment man vill träna och att man sedan är med och deltar i de andras träning. På det sättet får man med sig mycket mer och som man kanske sedan kan använda i sin egen träning. Man får gärna ställa frågor när de andra tränar så länge det är relevant för det de tränar på. Det finns fika varje gång och vi varierar startordningen.
Första tillfället börjar vi med en teoretisk del där vi gör en presentation, går igenom vad ekipagen vill träna under kursens gång, har lite teori kring sådant som kommer upp. Resterande tid sedan så tränar vi hundarna.

Tid: Praktik Ons 29/8, mån 3/9, 17/9, 24/9, 8/10 kl 19.15-21.15
Plats: Bur, Torslanda
Antal platser: 6
Pris: 1900 kr
För anmälan: info@karinshundservice.se

Tävlingsgrupp kväll 2 (Torslanda)

Samma upplägg som Tävlingsgrupp kväll 1 ovan. 

Tid: Praktik Mån 27 aug, ons 5/9, 19/9, 26/9, 10/10 kl 18-20
Plats: Bur, Torslanda
Antal platser: 6
Pris: 1900 kr
För anmälan: info@karinshundservice.se

KURSER PÅ KUNGLIGA HUNDAR VÅREN 2019

Nu ligger vårterminens kurser uppe på hemsidan hos Kungliga hundar www.kungligahundar.se.
De startar i januari och kommer gå på torsdagar.

I oktober kommer jag att börja hålla tävlingsinriktade kurser på Kungliga Hundar på Åskvädersgatan i Göteborg. Det kommer bli coach-grupper i lydnad och klickerkurs. För fullständig information gå in på deras hemsida www.kungligahundar.se och klicka på Kurser.

Kontakta mig →