Kursstarter

Dessa kurser kommer att hållas i samarbete med Sandens Hundskola i Torslanda och Hallå Hund i Hyssna. 

Även när det gäller valpkurser och vardagslydnad så hänvisar jag till Sandens Hundskola för ett fullständigt kursutbud. För anmälan och information kontakta Ninna Lindman på: 0708-626558 eller besök hennes hemsida på www.sandenshundskola.se.

Under 2018 har jag även startat ett samarbete med Kungliga hundar, i deras inomhushall, och håller en del kurser i deras regi. Se deras hemsida www.kungligahundar.se för ytterligare information.

Vissa ändringar gällande dagar och tider kan komma att göras.

KURSER I BUR/TORSLANDA HÖSTEN 2019

Valp/unghund mot tävling (Torslanda)

Det här är en valp/unghundskurs för dig som vill komma lite längre med din unga hund. Vi går igenom grundövningar som är bra att ha för framtiden om man t ex vill tävla i lydnad, bruks, agility, jakt mm. De flesta övningar går att använda eller anpassa oavesett vad du vill ägna dig åt med din hund.
Detta innebär att vi inte kommer gå in på sådant som att inte dra i koppel, rumsrenhet och andra saker som hör till vardagen.

Tid: Torsdag 15/8 29/8, 12/9, 19/9 o 3/10 kl. 17.45-19 
Plats: Bur, Torslanda
Antal platser: 6
Pris: 1500 kr
För anmälan: info@karinshundservice.se

Tävlingsgrupp kväll 1 (Torslanda)

En kurs där vi tränar en hund i taget i moment som ingår i bruks och lydnad. Tanken är att man själv väljer vilket moment man vill träna och att man sedan är med och deltar i de andras träning. På det sättet får man med sig mycket mer och som man kanske sedan kan använda i sin egen träning. Man får gärna ställa frågor när de andra tränar så länge det är relevant för det de tränar på. Det finns fika varje gång och vi varierar startordningen.
Första tillfället börjar vi med en teoretisk del där vi gör en presentation, går igenom vad ekipagen vill träna under kursens gång, har lite teori kring sådant som kommer upp. Resterande tid sedan så tränar vi hundarna.

Tid: Torsdag 15/8 29/8, 12/9, 19/9 o 3/10 kl. 19.15-21.15
Plats: Bur, Torslanda
Antal platser: 6
Pris: 1950 kr
För anmälan: info@karinshundservice.se

KURSER PÅ KUNGLIGA HUNDAR HÖSTEN 2019

Nu ligger höstterminens kurser uppe på hemsidan hos Kungliga hundar www.kungligahundar.se.
De startar i oktober och kommer gå på torsdagar.

Kontakta mig →