Kursverksamhet, hundkurser

Jag har haft kurser sedan 1995 och har jobbat i lite olika konstellationer. Bl a har jag arbetat i egen regi i Gråbo och Kungälv, samarbetat med butiken Hundliv inne i Göteborg. Alldeles i början hade jag kurserna tillsammans med en av mina kurskamrater och i samarbete med Medborgarskolan.

Sedan 2004 har jag samarbetet med Sandens Hundskola och det har fungerat mycket bra så det kommer jag att fortsätta med så länge vi båda vill. Mellan åren 2014-2018 var jag på Hallå Hund i Hyssna. Men när de bytte ägare så valde jag att sluta där. Det var tufft att köra på de små vägarna sena kvällar under vinterhalvåret. Så sedan hösten 2018 har jag mina kurser i samarbete med Kungliga hundar på Hundarenan här i Göteborg. "Vanliga" kurser som valpkurs och vardagslydnad håller hundskolorna som regel själva, medan jag håller i tävlingslydnad i olika varianter, samt lite spår, brukskurser och jaktträning för retriever.

Privatträningar tar jag för det mesta emot i Torslanda eller Bohus för närvarande men det kan vara lite flexibelt. Då handlar det oftast om tävlingsträning eller problemhundar. Handlar det om jaktträning så är vi ofta på markerna hemma där jag bor.

Förutom detta åker jag runt i landet och håller föreläsningar och helgkurser. Det kan vara klickerkurser, instruktörsutbildningar eller tävlingslydnad. Det vanligaste nu för tiden är kurser i bruks- och tävlingslydnad men ofta handlar det också om inlärningspsykologi och/eller relation och samarbete för det är bitar som jag är duktig på och tycker är mycket intressanta.

Det senaste nu är man varit ett "gäng" som vill träna tillsammans och där man bokat upp x antal tillfällen med en gång. Då har jag varit i bl a Bollebygd, Kungsbacka, Gråbo och Partille. Är man flera så är det många gånger lättare att jag åker.

Man kan alltså välja själv vad man är intresserad av så sätter jag upp en kurs som är skräddarsydd för just den gruppen eller det ändamålet man har. Kontakta mig för offert och förslag på kursupplägg.

Offert och förslag på kursupplägg →