Privatträning

För närvarande har jag en hel del elever som tränar framför allt tävlingslydnad och jaktapportering privat. Eftersom alla är på så olika nivå, har olika förutsättningar, olika hundar mm så är det svårt att få in den här träningen på en kurs. En del vill träna varannan vecka, en del en gång i månaden och några vill bara ha översyn då och då.

På det här sättet kan alla skräddarsy sin egen träning så att den passar dem, deras ambitionsnivå och deras hund.

Nedan kommer det att finnas dagar och tider som man kan boka för sin privatträning. Det står också bakom var träningen kommer att vara eftersom jag kan befinna mig på olika platser runt om i Göteborg. Står det inget så kommer vi överens om det tillsammans. Det vanligaste är Bur i Torslanda, Lillhagen eller Bohus. Beror också lite på var jag bokat andra elever samma dag eller hur programmet ser ut.

För annan träning som problemhund eller vardagsproblem så kostar första tillfället 900 kr och därefter 680 kr per timma.
Se under problemhund

Information

Datum: Detta bestämmer du och jag gemensamt, välj bland dagarna nedan.
Plats: Bohus, Torslanda eller efter överenskommelse.
Pris: Fr.o.m. 1 jan 2019 680 kr per timma. Är ni fler än 4 personer som delar på tiden så kostar det 170 kr per timma per person.
På andra orter tillkommer milersättning med 30 kr per mil (p g a rådande bensinpriser). Är resan längre än 2 mil så tillkommer 200 kr per timma restid (gäller privatträning och problemhundar)

Man betalar genom att sätta in summan på mitt bankgiro 5546-1867 i samband med träningen. Även swish går bra men då till mitt företagsnummer: 123 051 80 92 (ej till mitt mobilnummer!!!) Jag vill helst inte ha kontanter på plats. Självklart kan man även få en faktura och/eller ett kontantkvitto.

Från hösten 2021 så jobbar jag deltid på Vuxenutbildningen i Kungälv. Det innebär att min tid för privatelever är lite begränsad. Jag kommer heller inte göra hembesök till eventuella problemhundar.
Det kommer framför allt vara fredagar och helger som gäller. Så länge det är ljust ute så fungerar det även med vardagkvällar. Numer har jag även ordnat en lydnadsplan hemmavid vilket gör det hela lite enklare.

Välkommen att förelslå tider utifrån det ovan. Vill även tipsa om möjligheten till rådgivning och coachning online.