Privatträning

För närvarande har jag en hel del elever som tränar framför allt tävlingslydnad privat. Eftersom alla är på så olika nivå, har olika förutsättningar, olika hundar mm så är det svårt att få in den här träningen på en kurs. En del vill träna varannan vecka, en del en gång i månaden och några vill bara ha översyn då och då.

På det här sättet kan alla skräddarsy sin egen träning så att den passar dem, deras ambitionsnivå och deras hund.

Nedan kommer det att finnas dagar och tider som man kan boka för sin privatträning. Det står också bakom var träningen kommer att vara eftersom jag kan befinna mig på olika platser runt om i Göteborg. Står det inget så kommer vi överens om det tillsammans. Det vanligaste är Bur i Torslanda, Lillhagen eller Bohus. Beror också lite på var jag bokat andra elever samma dag eller hur programmet ser ut.

För annan träning som problemhund eller vardagsproblem så kostar första tillfället 750 kr och därefter 600 kr per timma.
Se under problemhund

Information

Datum: Detta bestämmer du och jag gemensamt, välj bland dagarna nedan.
Plats: Bohus, Torslanda eller efter överenskommelse.
Pris: Fr.o.m. 1 jan 2019 680 kr per timma. Är ni fler än 4 personer som delar på tiden så kostar det 170 kr per timma per person.
På andra orter tillkommer milersättning med 20 kr per mil. Är resan längre än 2 mil så tillkommer 200 kr per timma restid.
För privatträning på Hallå Hund så gäller andra regler. Titta under kursstarter så finner ni informationen där.

Man betalar genom att sätta in summan på mitt bankgiro 5546-1867 i samband med träningen. Även swish går bra men då till mitt företagsnummer: 123 051 80 92 (ej till mitt mobilnummer!!!) Jag vill helst inte ha kontanter på plats.

Bokbara tider och dagar, med reservation för fullbokning och andra ändringar. Vi kommer gemensamt överens om exakt tid och plats helst via mail.

  • Onsdag 5 dec
  • Torsdag 6 dec

  • Fredag 7 dec
  • Torsdag 13 dec
  • Fredag 14 dec
  • Onsdag 19 dec
  • Söndag 16 dec
  • Fredag 28 dec