Problemhundskonsultation

Ibland får man problem med sin hund som är svåra att lösa på en vanlig kurs. Då finns istället möjligheten att få individuell hjälp.

Vad är egentligen en problemhund?

Som jag ser det så blir det en problemhund så fort hundägaren tycker att de har problem. Sedan kan det skifta oerhört mycket mellan olika hundägare. En del står ut med nästan vad som helst medan andra tycker att det är ett jätteproblem bara att hunden t.ex. drar i kopplet.

Ibland är problemen av allvarligare karaktär, t ex att hunden plötsligt blir aggressiv, den gör utfall, den förändrar sitt beteende efter en tids sjukdom, den kan inte vara ensam, den hoppar på folk mm. Listan kan göras hur lång som helst!

Känner du att du har problem som du vill ha hjälp med så tveka inte att höra av dig. Inga problem är för stora eller för små. Det är viktigt att man trivs och har trevligt tillsammans med sin hund och då är det oftast bättre att ta tag i de problem man upplever att man har. Ju förr desto bättre!

Utredning och individuell träningsplan

När man gör en utredning så går jag, tillsammans med Dig, igenom din hunds bakgrund, när och var problemet har uppstått, vad det kan finnas för orsaker bakom och tills sist hur man ska kunna jobba med det och vilka åtgärder man behöver vidta.

Du får en individuell träningsplan och vi fortsätter att höras av. Du bestämmer hur du vill gå vidare.

Information

Datum: Detta bestämmer du och jag gemensamt
Plats: Säve eller efter överenskommelse
Pris: Fr.o.m. 1 jan 2023. Första tillfället 1500 kr, därefter 750 kr per timma, milersättning med 40 kr per mil på andra platser än ovanstående. Är det längre resa än 2 mil så tillkommer 500 kr per timma restid. I priset ingår också att jag mailar anteckningar från vår första träff som ett stöd för minnet. Det brukar bli mycket information.