Privatträning - Online

Nu börjar vi en provperiod med privatträning online!

Tanken är att du enklare ska kunna få hjälp att lösa dina träningsknutar utan att vi behöver ses. Jag tänker att det främst är inom lydnad men kanske också jaktapportering och spår. Det är kanske framför allt till för er som har långt att åka eller på annat sätt är begränsade att ta er till mig. Eller om det är ett mindre problem som ni tror går att lösa på det här sättet. Det kan också vara lättare att hitta en tid som passar eftersom vi varken är beroende av vädret, ljuset, hallar eller annat. 

Så här går det till:
Du filmar ditt problem och skickar filmen till mig, t ex visa messenger eller Google hangout (är nybörjare på detta...). Sedan bestämmer vi en tid då vi "ses" på chatten och jag ger dig träningsråd utifrån det jag kan se på filmen. Ett tips är att ha kameran/telefonen på stativ eller att be någon hjälpa dig att filma så det blir skaplig kvalitet på filmen.

Det går också att köra i realtid t ex via messenger. Då filmar du under tiden du tränar så att jag ser det direkt. Jag föreslår förändringar som du kan prova under tiden vi är uppkopplade. På det sättet blir det nästan som en vanlig privatträning. Kan vara bra att ha någon som hjälper till att filma, eller så får man sätta upp sin kamera.

Kostnaden är 700 kr per timma men det går också att boka en halvtimma. Då betalar man 340 kr för varje påbörjad halvtimma. Man betalar som vanligt via bankgiro 5546-1867 eller swish 123 051 80 92 i samband med konsultationen. Du bokar genom att maila mig och gärna ge mig förslag om lämplig tid.