Integritetspolicy

Från och med 25 maj så träder den nya dataskyddsfördningen, GDPR, i kraft. Vi jobbar i enlighet med den och företaget hanterar dina personuppgifter enligt nedan:

När du anmäler dig till kurs på Karins Hundservice så godkänner du också denna integritetspolicy. Vi sparar och lagrar dina personuppgifter upp till ett år efter avslutad kurs. Därefter kommer de att raderas, förutom sådana uppgifter som krävs för en korrekt bokföring. Bokföringslagen kräver att man sparar alla handlingar i minst 7 år.

Samma gäller om du skickar ett meddelande via mitt kontaktformulär på hemsidan. Vi innehar SSL-certifikat vilket innebär att de uppgifter du lämnar på websidan är krypterade och skyddade. 

Dina uppgifter kommer enbart att avändas till de studieförbund vi samarbetar med för att få deras bidrag. I övrigt kommer inga uppgifter att delas vidare eller säljas till någon annan utan kommer enbart användas i samband med kursverksamheten, inom Karins Hundservice, för att du snabbt och enkelt ska kunna få rätt information. 

Har du några frågor kring hur vi behandlar dina personuppgifter så är du välkommen att höra av dig med dina frågor.